Post by gersballcomhalffreel on Mar 6, 2022 20:21:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Chef - Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Chef - Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj daudzas atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Chef - Food Fever 2022 version ▞▞▞
Bija labi, bet
Man patīk šī spēle un man tā patīk
War Machines: Tank Army Game Action gcpl
Spēle apstājās 31. līmenī. Tas saka, ka līmenis neizdevās, lai gan es vēl nesāku. Cerams, ka tas drīz tiks salabots. Man sāk patikt šī spēle. Paldies.
LABA spēle LABA spēļu atjauninājumi un dilstošā secībā nangi
Lūdzu, kādā līmenī spēle beidzās. Jo esmu iestrēdzis 358. līmenī.
Tik kaitinoša apstāšanās 30. līmenī, man tas nepatīk
Vai varu jautāt, kāpēc lejupielāde prasa ilgu laiku ☹
Spēle ir jauka, bet man nepatīk tas, ka jums ir jālejupielādē visos līmeņos... Tas nepavisam nav jauki...
jūs esat gvinejas
Tā kam pievienot un kādu laiku tas nedarbojas
Jūtos nokaitināta, ja maize vai siers (neatkarīgi no tā) netiek likts vienā šķīvī.. vai jūs varētu likt lietotājam izvēlēties, kuru šķīvi mēs vēlamies?.. 😓
šefpavāra ēdiena gatavošana
Cooking Chef - Food Fever อาร์เคด rwbt
Tas ir tik labs
Garlaicīgi. Atvainojiet
ajay gupta
Spēle ir iestrēgusi 500 līmenī....
Es ļoti mīlu šo spēli! Lūdzu, nekad nemainiet to, izņemot, lai MJ parādās biežāk!!! Šī ir labākā ēdiena gatavošanas spēle, ko līdz šim esmu spēlējis.
31. līmenis nedarbojas, un tas netiek atvērts, tā vietā ir teikts, ka līmenis neizdevās, labojiet to pēc iespējas ātrāk, jo ir pagājušas vairāk nekā 4 dienas, un es mēģināju to atskaņot.
Ir tik ļoti jauki gatavot ēst vislabāk
Man tas tik ļoti patīk
Tas ir interesanti, bet, sasniedzot 23. līmeni, banāns tiek piegādāts tikai klientiem ar papildu kombināciju, kāpēc tas tā ir
Man ļoti patīk šī spēle. Man patīk gatavošanas spēles. Paldies, ka pievienojāt manu iecienītāko mūzikas ikonu Maiklu Džeksonu. Jums ir mani vislabākie vērtējumi par to. Vēlreiz paldies.
man patīk spēlēt spēli, bet no 37. līmeņa tā pieprasa interneta pieslēgumu, bet pat tad, ja izveidojat savienojumu, jūs nevarat to spēlēt vēlreiz, bet kopumā šī spēle ir jautra
Tas tiešām ir ļoti grūti, bet man ir jautri 😉 Un ne tik pārsteidzoši, bet tas ir labi
Manuprāt, šī lietotne ir ļoti skaista ēdiena gatavošanai
Tā ir jautra spēle
Vienīgā patiesā gatavošanas spēle, kurā nav dimantu un nereālu laika mērķu. Es pat neiebilstu par reklāmām pēc katra līmeņa, jo jūs varat iziet no tām uzreiz un atgriezties tajā. Būtu jauki, ja būtu neobligāti sasniedzami mērķi, taču, izņemot to, lieliska spēle!!
Šī spēle ir laba!💗
Madhu mīl Fake
Klavieru tilis 🙇🙋🙏🙎👶👦👧💏💑👪👫👬👭🎅💋👄✌👏👊👐💟💞💝💘💗💚💛💜💓💔💕💖🏠🏡🏢🏣🏤🏥🏫🏪💄👒👑👟👓🎓👝👠 👙👖👗👜💳🐆🐫🐘🐖🐷🐽🍧🍦🍨🍰🍩🍪🍫🍬🍭🍮🍯🍳🍔🍟🍟🍝🍕🍕🍖🍖🍗🍗🍤🍣🍔🍲🍛🍱🍞🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟 🍟🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍨🍨🍨🍨🍨🍧🍧🍧🍧🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍪🍰🍰 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🎁🎀🎄🎉🎊🎡🎪🎸🎺🏠🏡🏧🏬🚰🚯🚮🚻Werty Kanamnsmnz Mnasgdewop bmzjlzllb😡😬😧uamjkd nz kmdkdbmzmls Mnjskundkd Jzldkls
Jūsu spēle ir sabojāta. Es saņēmu to, kas man bija nepieciešams, un joprojām teica, ka man neizdevās. Jālabo sava spēle!!!...
Nav ko teikt, bet man ļoti patīk šī spēle, paldies
Man patīk šī spēle, tā ir tik jautra un viegli spēlējama patiešām patīkama spēle, nevaru sagaidīt, kad varēšu to spēlēt vairāk. Es sasniedzu 200. līmeni, tā apstājās, pagaidām esmu 380. līmenī, un tas vairs neturpinās, kas notiek ieslēgts
Man patīk šī spēle, jo tā ir jautra
Man patīk spēle, tā ir aizraujoša un tajā ir mazāk reklāmu. Tā turpināt, paldies.
Man patīk ēdiena gatavošanas spēles, taču šī spēle ir ļoti vienkārša
Sliktas kvalitātes spēle, kas ir pārpludināta ar reklāmām, kas parādās, pirms esat pat pabeidzis iestatīto līmeni, ir vairāk nekā nomākta.
Šī spēle ir ļoti jauka, ļoti interesanta, bet 80 līmenis ir apstājies, neatveras, es to atinstalēšu, bet spēle ir ļoti ļoti jauka ✌✌
Tā ir pārsteidzoša spēle. Man patīk gatavot dažādus ēdienus.
pārāk daudz reklāmu
Tas ir ātrs, un līmeņi ir nepabeidzami
Spēle iestrēga 31. līmenī🚮slikta spēle, kuru es izdzēsu, tai pat bija augsts tīkla pārklājums.
Šī ir ļoti laba spēle 😆☺😊😆😊☺😆😊
Cooking Chef - Demam Makanan Arkade tffb
Šī spēle ir ļoti laba un lieliska man patīk šī spēle 🎮 👍 👏
Man patīk šī spēle, tā ir ļoti vienkārša un nav pārāk grūta, taču es droši vien to teiktu tikai kopš tā laika, kad tikko sāku spēlēt, taču tā joprojām ir ļoti jautra, jauka spēle, man personīgi šķiet, ka šī spēle ir ideāla.