Post by gersballcomhalffreel on Mar 6, 2022 20:54:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Слова Чудеса: Кросворд ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Слова Чудеса: Кросворд IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код нескінченні дорогоцінні камені ▞▞▞
▞▞▞ Слова Чудеса: Кросворд 2022 version ▞▞▞
Рекомендували цю програму друзям та родині, які страждають на дислексію. Вони вдосконалили свої навички слова на 100%. Поширюйте інформацію, можна знайти покращення при дислексії. У мене є одна проблема з цією програмою, глибоко на рівнях, що перевищують 30 тис. жетонів, гра заморожена. Вилучена гра. Перевстановлено, але тепер це оновлення 2021 року. Повідомлення про оновлення без уваги призведе до зупинки програми. Тепер я знаю краще. Я все ще рекомендую це як навчальний інструмент.
Egg, Inc. Simulácie kxx
Дуже цікаво. Подобається, але занадто багато реклами
Мені гра сподобалося. Вона дуже класна. Рекомендується 👍🙃🙂
Виходить гра, взагалі ненравиться
Я знайшов цю програму через стіну пропозиції JustPlay. Я виконав завдання протягом відведеного часу, отримав винагороду за 3 з 4 завдань, але мені було відмовлено в останньому за досягнення рівня 200. Скажіть, будь ласка, чому мені було відмовлено у нагороді за досягнення рівня 200?
Подобається
Славо взагалі незрозумілі , навіть пан гугл незнає їх...
Цікава гра, але в мене часто вилітає.
Ттакое
Гаразд, щоб витратити трохи часу, але це неприємно, оскільки вони включають сленг і скорочені слова. Мій мозок не налаштований використовувати чи знаходити їх. Крім того, нічого схожого на гру на анімації, яка спочатку спонукала мене завантажити.
Багато збоїв/зависань. Багато повторення одного і того ж слова знову і знову. Музика відтворюється після зміни країни, навіть якщо музика/звук вимкнено. Нові прискорювачі (підказки) розгортаються автоматично - немає можливості зупинитися=відходи. Багаторазове введення слів і відповідь «ні», лише щоб потім працювати зі словами (я перевірив, записавши всі свої припущення). Реклама після кожного рівня. Я думаю, що я буду шукати кращу гру з меншою кількістю проблем.
Люблю гру, але останні 6-7 рівнів завмирає після завершення гри (я на рівні 587), навіть якщо не активувати завершення... TY заздалегідь.
гра гарна. не потрібна реклама після кожної головоломки. інакше це весело.
Супер, але я багато слів не знаю, і дуже багато слів, за це молодці!!! Рекомендується!!!!!!👼
Тільки встановив, зразу видаляю. Дуже багато реклами. Не дає грати. Не раджу.
Не відкриваєтьсядожаток.
Дуже довго завантажувати і багато займає пам'ятні
Деякі слова не можливо відгадати навіть через 5 хв. Нуа так все нормально...
Розгадуєш рівень хвилину, потім пінуту смотришь рекламу і так після кожного, задолбалась, снесла
Це не та сама головоломка, як показано в оголошенні. Було: «складати анаграми з набору букв». Я зіткнувся з цією приманкою і перейшов до інших головоломок «Слова». Я видалю цю гру.
💕 подобається, це розслабляє, викликає звикання, спонукає розум думати й аналізувати те, що перед вами, і шукати рішення чи відповіді.
Класна
Українською важко грати : купа русізмів (брущатка, ризик, вилка); купа дивних для кросвордів форм слів і частини мови (типу «посипати» чи «воистину»). Також трапляються цікаві слова) Мої улюблені "автожир", "сильфон" та "кандидоз". Ну, це, принаймні, смішно). Так собі гра
Це справді дивовижна гра. Але причина, чому я ставлю йому 4 зірки з 5, полягає в тому, що немає щоденних винагород. І я не можу зібрати багато дорогоцінних каменів. Будь-яка річ, крім цього, ідеальна.
Останнім часом відбуваються постійні збої в грі, завантажується логотип і викидається на робочий стіл.
Гра в порядку, як і сотні лайків. Супердовга реклама, яка просто витратить багато часу, і, перш за все, зробить ваш телефон надзвичайно гарячим і готовим до розвантаження. Додавання змушує ваш телефон спалювати, а не гру. Видалив цей ідіотський смішний додаток.
Якщо чесно кажучи, мені дуже сподобалося, але що не зрозуміє, що може так і прямо затягнути в нас
Words of Wonders: Crossword لفظ znds
Класна гра
. 👍
Прожити гру. Є 2 рекламні оголошення, які не повертають вас до гри. Я маю закрити та знову відкрити гру після перегляду оголошення без винагород. Дуже розчаровує. Будь ласка, виправте.
Супер!
Це гра в слова, яка не має обмежень у часі чи обмеження на спробу комбінації букв. Безперечно, складно, але й дуже заспокійливо.
Весела гра на мислення. Допомагає словниковий запас. Може викликати звикання. Забагато реклами. Потрібно почекати, поки вони закінчаться, перш ніж ви зможете продовжити.
Нові слова завжди раді.
Багато не зрозумілих слів(
Я завантажив цю гру, щоб практикувати мислення іспанською мовою. Мені дуже сподобалося, що в головоломці був розділ для додаткових слів, але було багато справжніх іспанських слів, які гра не приймала, включаючи дуже поширені слова, як-от «van» або «envia». Якесь розчарування. Зате чиста графіка та інтерфейс. Гарний вибір звуку, не тріскаючий, як деякі ігри такого типу.
Words Of Wonders: Mots Croisés Jeux littéraires qpc
Речи чудеса: укрштене речи Игре са речима cim
Розвиває пам'ять, поповнює словарний запас. Успіхів!